Dobře se najíst v Pařížské ulici a okolí je hračka, stačí si jen dobře vybrat…
Poradíme vám, kde a co si dnes můžete dát dobrého!

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin
1 chod – 300 Kč
2 chody – 380 Kč
3 chody – 450 Kč
Cena zahrnuje 1 nápoj dle vašeho výběru:
Pivo, sklenku Hort vína, nealkoholický nápoj nebo vodu
Mrkvový tatarák | Rakytník, nakládaná mrkev, zeleninové lupínky
Dýňová polévka | Pancetta, dýňová semínka, zakysaná smetana
Salát z pečené dýně | Prosciutto, granátové jablko, drobenka
Glazírované hrudí | Bramborová kaše, kapusta, hořčičná omáčka
Opečený candát | Sépiové caserecce, dýňové pyré, divoká brokolice
Houbové rizoto | Pečená dýně, kadeřávek, lískový oříšek, Grana Padano
Vanilkový rýžový pudink| Pražené mandle, malinový gel
Dýňová tartaletka | Pekanový krém, yuzu gel, zmrzlina z kořeněné dýně

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 11:30 do 15:00 hodin společně s a la carte nabídkou
Chobotnicový koktejl, Marie Rose omáčka, gel z jablečného cideru, Granny Smith jablka, salát little gem, kopr – 249 Kč
Grilované kalamáry, krevety a chobotnice, baby špenát, bílá ředkev, pikantní majonéza, křupavá pohanka – 399 Kč
Mušle Dijonnaise 400gr, Belgické hranolky smažené v hovězím loji (bílé víno, řapík, cibule, mrkev, dijon a hrubozrnná hořčice, slanina) – 295 Kč

:
Pracovní oběd se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin.
Kuchyně Umbrie se vyznačuje výraznými a zemitými chutěmi, zaměřenými na tradiční, domácí vaření. Klade důraz na přírodní a sezónní suroviny, které jsou připravovány jednoduše, aby vynikla jejich pravá chuť. Pokrmy často spojují syté a hřejivé prvky s jemným, svěžím kořeněním, což odráží hluboké propojení s krajinou a její pomalý, řemeslný přístup k jídlu. Jídla bývají vydatná a uspokojivá, oslavující rustikální a poctivé chutě bez zbytečné okázalosti.
HOUBY A KAŠTANY – Parmazán, mandle, jablka
ČOČKOVÁ POLÉVKA – Kaštanová drobenka, křupavé Guanciale
LINGUINE ALLA NORCINA – Domácí linguine, pecorino a černý pepř, ragú z klobásky
OLIVOVÉ KUŘE ALLA CACCIATORA – Pyré z celeru, šalvějový olej
TRIO ITALSKÝCH SÝRŮ – Jablečný kompot, žitný chléb
BACI PERUGINA – Mousse z čokolády Gianduia, kompot z kaki, čokoládová poleva

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Zeleninová polévka Minestrone – 195 Kč
Krémová polévka z rajčat a bazalky se zakysanou smetanou a krutony – 195 Kč
Kuřecí vývar s domácími cappelletti – 210 Kč
Vývar z mořského vlka s míchanými rybími kuličkami – 210 Kč
Kuřecí prso s pečené brambory provoněné bylinkami a demiglace s pečenými bramborami a demiglace – 450 Kč
Grilované filety z mořského vlka s míchaný salát a holandskou omáčkou – 550 Kč
Pepe Nero – Rajčata, mozzarella, papriky, klobása, slanina, černý pepř – 385 Kč
Pannacotta ai frutti di bosco – 210 Kč
Cheesecake z pistácií a bílé čokolády – 220Kč
Tortino cioccolato – Horká čokoláda, vanilková zmrzlina, mandlová drť, černé třešně
– 255 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Čočková polévka se zeleninou – 55 Kč
Pizza Bianca salamino e funghi, pikantní salám, žampióny, mozzarella, Grana Padano, bazalka – 185 Kč
Risotto s čerstvou salsicciou a špenátovým pestem – 195 Kč
Grilované kuřecí prso s parmazánovou omáčkou a kukuřičnou polentou – 225 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 10:00 do 14:00 hodin.
Hráškový krém s krutony, 0,25l – 42 Kč
GRILOVANÁ KUŘECÍ PRSA, plněná brynzou a pažitkou, podávaná se šťouchanými bramborami s mladou cibulkou, krémová omáčka ze slaniny a šalotky, malý polníčkový salát (bez lepku) – 185 Kč
BYLINKOVÁ PALAČINKA, plněná listovým špenátem, šunkou od kosti a sýrem, s holandskou omáčkou a pečenými bramborami ve slupce na rozmarýnu – 179 Kč
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO NA DIVOKO, pečené na divokém koření a jalovci s kořenovou zeleninou a slaninou, pečená jasmínová rýže – 179 Kč
LOSOS, filet na grilu s pečenou dýní, brokolicí a listovým špenátem restovaným na olivovém oleji, dýňové pyré (bez lepku) – 195 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:30 do vyprodání.
Polévka z hlívy ústřičné – 88 Kč
Carpaccio z tuňáka (předkrm) – 378 Kč
Kuřecí supreme, bramborové šišky, špenát – 345 Kč
Spaghetti s bylinkovým pestem, pastrami a sezamem – 288 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:40 do 15:00 hodin.
Marinovaný siven s ponzu – Tartar z marinovaného sivena v ponzu dresinku s presovanou okurkou, wasabi majonézou a okurkové consommé s kaviárem – 280 Kč
Silný vývar z pečených slepic – Silný slepičí vývar s játrovými knedlíčky a kořenovou zeleninou brunoise s libečkovými celestýnskými nudlemi – 280 Kč
Kyjevský kotlet – Marinovaný kuřecí supreme plněný máslem, smažený ve strouhance z našich rohlíků s vídeňským salátem, polníčkem a dýňovým olejem – 390 Kč
Hovězí líčko – Konfitované hovězí líčko s gremolatou z petržele a jarní cibule s bramborovým röstem, nakládanými paprikami, soleným uzeným tvarohem a hovězí šťávou – 395 Kč
Karamelový tart – Linecké těsto s krémem z mascarpone, kořeněným hruškovým želé, glazé z bílého vína a zázvoru, rumovou zmrzlinou a karamelovou omáčkou – 210 Kč
Zmrzlinový pohár – Meruňkový sorbet se šlehaným jogurtovým krémem, medovým přelivem a křupavou granolou s lískovými oříšky – 210 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:30 do 14:30 nebo do vyprodání.
KUŘECÍ VÝVAR S TĚSTOVINAMI – 59 Kč
KRŮTÍ KARI S ČERVENOU ČOČKOU a koriandrem, jasmínová rýže – 199 Kč
DOMÁCÍ HALUŠKY S BRYNZOU, škvařenou slaninou a křupavou cibulkou – 199 Kč
KUŘECÍ PALIČKY V CHILLI STROUHANCE, bramborová kaše, mesclun – 189 Kč
VEPŘOVÁ PANENKA S OMÁČKOU ZE ZELENÉHO PEPŘE, barevná karotka na másle, šťouchané brambory se slaninou – 229 Kč
Limonáda, 0,3l – 20 Kč
Birell pomelo-grep točený, 0,3l – 25 Kč

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin
2 chody – 590 Kč
3 chody – 690 Kč
Velouté z kysaného zelí | Hovězí svíčkový wonton, kysané zelí, bylinkový olej, pažitka, uzená paprika
Celerový Waldorf | Jemně krájený celer, hrozny, pražené vlašské ořechy, křupavá jablka, jogurt a ořechový olej
Kachní prsa s hruškou | Kachní prsa podávaná s hruškou marinovanou v hřebíčku, palačinkou, kedlubnou a červeným zelím
Dýňové gnocchi | Jemné dýňové gnocchi, pyré z dýně, datlový sirup, datle Medjool, semínka granátového jablka, tvaroh, kokosový krém
Kaštany | Kaštanová pěna s karamelovým krémem, ořechový křeh a lískovo-oříšková zmrzlina
Sezónní překvapení od našeho cukráře — Vytvořené s uměním a precizností

Portál o hotelech, pensionech a spa resortech.
Nevyjímaje restaurace, loby, bary, kavárny a vinárny.
Naleznete zde i tipy na golfová hřiště a resorty, fitness, sportoviště, bazény a koupaliště.