Dobře se najíst v Pařížské ulici a okolí je hračka, stačí si jen dobře vybrat…
Poradíme vám, kde a co si dnes můžete dát dobrého!

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin
1 chod – 300 Kč
2 chody – 380 Kč
3 chody – 450 Kč
Cena zahrnuje 1 nápoj dle vašeho výběru:
Pivo, sklenku Hort vína, nealkoholický nápoj nebo vodu
Rybí kroketa | Koprová majonéza, nakládaná zelenina, citrónová kůra
Cibulačka | Gruyére sýr, pečivo
Mrkvový salát | Mrkvové pyré, zeleninové čipsy
Nízký roštěnec | Omáčka z lišek, pečené brambory
Rybí koláč
Tagliolini | Citrónová emulze, bazalka, parmazán
Jahodová kremrole
Pražská koule |Slaný karamel, lískové ořechy

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 11:30 do 15:00 hodin společně s a la carte nabídkou
Dýňová polévka a granátové jablko – 99 Kč
Ragú z plodů moře, crustacea omáčka, olivy, smažené kapary, fenykl a rozpečená chilli bageta – 395 Kč
Trhaný salát s jablky granny smith, modrý sýr, konfitované ořechy, vlažný dresink – 297 Kč

:
Pracovní oběd se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin.
Benátská kuchyně ukazuje, jak je Benátky místem setkávání Východu a Západu. Využívá hodně mořských plodů, protože Benátky jsou obklopeny lagunou. Mezi slavné pokrmy patří rizoto s inkoustem ze sépie, sladkokyselé sardinky a benátská játra. Často se jí také polenta, těstoviny s mořskými plody a malé občerstvení zvané cicchetti, podobné španělským tapas. Z dezertů jsou oblíbené Baicoli (druh sušenky) a tiramisu, které je sice populárnější v nedalekém Trevisu, ale i v Benátkách se těší velké oblibě. Celkově benátská kuchyně využívá čerstvé, místní suroviny a propojuje italské tradice s adriatickými chutěmi.
ZUPPA DI ZUCCA E CAVOLO – Dýňová Polévka, Kapusta, Hnědé Máslo
SEDANO RAPA IN SAOR – Marinovaný Celer, Polenta, Křupavá Kukuřice
SPAGHETTO ALLA TREVISANA – Špagety, Ragú z Klobásky Salsiccia, Vyzrálý Parmazán, Kaštanová Drobenka
MERLUZZO ALLA VENEZIANA – Treska, Kapusta, Nakládaná Hruška, Rybí Omáčka Caciucco
TRIO ITALSKÝCH SÝRŮ – Jablečný kompot, žitný chléb
TORTA SABBIOSA – Citrusová Omáčka, Mandlový Sorbet

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Zeleninová polévka Minestrone – 195 Kč
Krémová polévka z rajčat a bazalky se zakysanou smetanou a krutony – 195 Kč
Kuřecí vývar s domácími cappelletti – 210 Kč
Vývar z mořského vlka s míchanými rybími kuličkami – 210 Kč
Kuřecí prso s pečené brambory provoněné bylinkami a demiglace s pečenými bramborami a demiglace – 450 Kč
Grilované filety z mořského vlka s míchaný salát a holandskou omáčkou – 550 Kč
Pepe Nero – Rajčata, mozzarella, papriky, klobása, slanina, černý pepř – 385 Kč
Pannacotta ai frutti di bosco – 210 Kč
Cheesecake z pistácií a bílé čokolády – 220Kč
Tortino cioccolato – Horká čokoláda, vanilková zmrzlina, mandlová drť, černé třešně
– 255 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Karotková polévka se zázvorem – 55 Kč
Pizza Fagotto Rustico, rajčatové sugo, tuňák, kapary, brambory,paprika, oregano a bazalka – 185 Kč
Domácí Gemeli ai quattro formaggi – 185 Kč
Krůtí plátek s pancettou, sušenými rajčaty a kukuřičnou polentou – 225 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 10:00 do 14:00 hodin.
Tomatová s kuskusem, 0,25l – 42 Kč
ŠPIKOVANÝ HOVĚZÍ VÁLEČEK s pepřovou omáčkou, smažené bramborové rösti a zeleninový fresh salátek – 179 Kč
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, pečené na kmíně se zadělávaným bílým zelím a domácími bramborovými knedlíky – 175 Kč
PENNE RIGATE, kousky kuřecích prsou se sušenými rajčaty a listovým špenátem v sýrové omáčce s parmazánem – 175 Kč
OKOUNOVEC NILSKÝ NA GRILU s pečenou dýní, brokolicí a paprikami, pečené bramborové plátky na rozmarýnu (bez lepku) – 195 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:30 do vyprodání.
Kapustová polévka – 88 Kč
Pečená řepa na tymianu s buvolí mozzarellou(předkrm) – 288 Kč
Grilované kuřecí stehno s černou čočkou Beluga a pošírovaným vejcem – 345 Kč
Lasagne s neapolským ragú – 315 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:40 do 15:00 hodin.
Marinovaný siven – Plátky marinovaného sivena s rybí emulzí s pažitkou, nakládanou červenou řepou a glazovaný salát Frisée s uzeným dresinkem – 280 Kč
Gulášová polévka – Gulášová polévka s hovězím žebrem a bramborami s nakládanými paprikami, čerstvou majoránkou a olejem z paprikáše – 280 Kč
Kynutý knedlík s uzenou brynzou – Kynutý knedlík plněný uzeným ovčím sýrem a pečenou kapustou, kysaným zelím, pohankou a omáčkou z podmáslí s libečkovým olejem – 380 Kč
Telecí játra na grilu – Pečená telecí játra na grilu do růžova s cibulovo – pepřovým ragú, smaženými bramborovými hranolky a listovým salátem s francouzským dresinkem – 395 Kč
Pečené švestky – Karamelizované pečené švestky s tvarohovou pěnou, zmrzlinou z modrého máku a máslovou drobenkou – 210 Kč
Zmrzlinový pohár – Zmrzlina z arašídů s lehkým čokoládovým krémem, přelivem ze slaného karamelu a křupavým crumblem – 210 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:30 do 14:30 nebo do vyprodání.
FRANKFURTSKÁ S PÁRKY – 59 Kč
PŘÍRODNÍ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, pažitkové brambory, česneková majonéza – 199 Kč
KUŘECÍ KARI s cizrnou a rajčaty, jasmínová rýže – 199 Kč
FUSILLI S GORGONZOLOVOU OMÁČKOU, špenátem a sýrem Gran Biraghi – 189 Kč
CORDON BLEU Z KRŮTÍCH PRSOU SE ŠUNKOU A GOUDOU, bramborová kaše s máslem, okurkový salát – 249 Kč
Limonáda, 0,3l – 20 Kč
Birell pomelo-grep točený, 0,3l – 25 Kč

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin
2 chody – 590 Kč
3 chody – 690 Kč
Telecí tatarák | Japonská majonéza, zmrzlina z hrubozrnné hořčice, lesní med, chlebové chipsy
Kedlubnový salát | Zakysaná smetana, řeřicha, kapary, jablko Granny Smith
Grilovaný losos | Černé rýžové rizoto, baby špenát, krémová rybí omáčka, lososový kaviár
Těstoviny Cacio e Pepe | Měkké vejce, kozí sýr
Jahody | Raw cheesecake, rebarbora, jahody, mandlová zmrzlina
Výběr šéfa cukráře

Portál o hotelech, pensionech a spa resortech.
Nevyjímaje restaurace, loby, bary, kavárny a vinárny.
Naleznete zde i tipy na golfová hřiště a resorty, fitness, sportoviště, bazény a koupaliště.