Dobře se najíst v Pařížské ulici a okolí je hračka, stačí si jen dobře vybrat…
Poradíme vám, kde a co si dnes můžete dát dobrého!

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin
1 chod – 300 Kč
2 chody – 380 Kč
3 chody – 450 Kč
Cena zahrnuje 1 nápoj dle vašeho výběru:
Pivo, sklenku Hort vína, nealkoholický nápoj nebo vodu
Rybí kroketa | Koprová majonéza, nakládaná zelenina, citrónová kůra
Cibulačka | Gruyére sýr, pečivo
Mrkvový salát | Mrkvové pyré, zeleninové čipsy
Nízký roštěnec | Omáčka z lišek, pečené brambory
Rybí koláč
Tagliolini | Citrónová emulze, bazalka, parmazán
Jahodová kremrole
Pražská koule |Slaný karamel, lískové ořechy

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 11:30 do 15:00 hodin společně s a la carte nabídkou
Krémová mušlová polévka se šafránem a křupavý plátek bagety – 129 Kč
Cuketový salát, špenát, bylinky a sýr fitaki – 249 Kč
Rolované kuře na estragonu, glazovaný hrášek – 299 Kč

:
Pracovní oběd se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin.
Kampánie, která se nachází v jižní Itálii, je jedním z nejchutnějších a kulturně nejbohatších regionů země. Díky Neapoli jako hlavnímu městu a pamětihodnostem, jako je pobřeží Amalfi, Vesuv a Capri, odráží zdejší kuchyně dokonalou rovnováhu země a moře, která má bohatý středomořský charakter.
CUKETA ALLA SCAPECE – Smažená cuketa, šalvějové pesto, mátový olej
POLÉVKA Z MUŠLÍ A BÍLÝCH FAZOLÍ – Studená polévka z mušlí, cannellini fazole, petrželkové coulis, krutony, chilli olej
NOKY PO SORRENTSKU – Bramborové noky, omáčka marinara, mozzarellová omáčka s citronem
PLNĚNÝ LILEK A SÝR PROVOLA – Uzený sýr provola, bazalková Salsa Verde
ITALSKÉ SÝROVÉ TRIO – Jablečný kompot, žitný chléb
CARPRESE – Mandlový krém, Čokoládové tuille, Citronová zmrzlina

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Zeleninová polévka Minestrone – 195 Kč
Krémová polévka z rajčat a bazalky se zakysanou smetanou a krutony – 195 Kč
Kuřecí vývar s domácími cappelletti – 210 Kč
Vývar z mořského vlka s míchanými rybími kuličkami – 210 Kč
Kuřecí prso s pečené brambory provoněné bylinkami a demiglace s pečenými bramborami a demiglace – 450 Kč
Grilované filety z mořského vlka s míchaný salát a holandskou omáčkou – 550 Kč
Pepe Nero – Rajčata, mozzarella, papriky, klobása, slanina, černý pepř – 385 Kč
Pannacotta ai frutti di bosco – 210 Kč
Cheesecake z pistácií a bílé čokolády – 220Kč
Tortino cioccolato – Horká čokoláda, vanilková zmrzlina, mandlová drť, černé třešně
– 255 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Minestrone s domácími těstovinami – 55 Kč
Pizza Totó, rajčatové sugo, sýr Provola, Grana Padano, drcený pepř, bazalka – 185 Kč
Risotto se špenátovým pestem, salsicciou a cherry rajčaty – 195 Kč
Scalopione z krůtích prsou s chilli a kukuřičnou polentou – 225 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 10:00 do 14:00 hodin.
Minestrone s parmazánem, 0,25l – 42 Kč
KUŘECÍ PRSA PLNĚNÁ KOZÍM SÝREM, listovým špenátem a sušenými rajčaty, pečené gurmánské brambory, malý zeleninový salát s jogurtovým dresinkem (bez lepku), 150g
– 179 Kč
ROZPEČENÝ HERMELÍN, balený ve slanině a listovém těstě na salátové variaci se zeleninou a tatarským dresinkem, plátky bagety, 300g – 175 Kč
LOSOS NA GRILU s blanšírovaným pak choi salátem, batátovým pyré a teriyaki omáčkou, 150g – 195 Kč


Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:40 do 15:00 hodin.
Stracciatella se salátem – Buvolí stracciatella s listovým salátem, bazalkovým pestem s nakládanými rajčaty a uzeným olivovým olejem – 280 Kč
Rybí polévka – Jemná rybí polévka s rajčaty a estragonem s pečenými rybami, slávkami a nakládaným fenyklem s koprem – 280 Kč
Kuře na paprice – Kuřecí stehno v silné omáčce z pečených paprik s křupavou cibulí, pažitkou a tarhoňou se zakysanou smetanou – 385 Kč
Krkovice s Café de Paris – Konfitovaná vepřová krkovice s kořeněným máslem Café de Paris a silnou hořčičnou omáčkou se smaženými hranolky – 395 Kč
Rebarborový tart – Linecké těsto s krémem z bílé čokolády s kardamonem, rebarborovým sorbetem, lehkým žloutkovým krémem a praženými mandlemi – 210 Kč
Zmrzlinový pohár – Citrónová zmrzlina se šlehaným krémem z ricotty, broskvovým kompotem, přelivem z citrusové kůry a křupavým chipsem z bílků – 210 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:30 do 14:30 nebo do vyprodání.
POLÉVKA MINESTRONE S TĚSTOVINAMI – 59 Kč
SMAŽENÝ KVĚTÁK, pažitkové brambory, domácí tatarská omáčka – 199 Kč
KUŘE NA PAPRICE s krémovou smetanou, tarhoňa – 199 Kč
ČOČKA NA KYSELO se třemi druhy klobásek a sázeným vejcem, kyselá okurka
– 189 Kč
VEPŘOVÁ PANENKA S BRUSINKOVOU OMÁČKOU, grilovaná cuketa, šťouchané brambory zapečené se sýrem – 239 Kč
Limonáda, 0,3l – 20 Kč
Birell pomelo-grep točený, 0,3l – 25 Kč

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin
2 chody – 590 Kč
3 chody – 690 Kč
Telecí tatarák | Japonská majonéza, zmrzlina z hrubozrnné hořčice, lesní med, chlebové chipsy
Kedlubnový salát | Zakysaná smetana, řeřicha, kapary, jablko Granny Smith
Grilovaný losos | Černé rýžové rizoto, baby špenát, krémová rybí omáčka, lososový kaviár
Těstoviny Cacio e Pepe | Měkké vejce, kozí sýr
Jahody | Raw cheesecake, rebarbora, jahody, mandlová zmrzlina
Výběr šéfa cukráře

Portál o hotelech, pensionech a spa resortech.
Nevyjímaje restaurace, loby, bary, kavárny a vinárny.
Naleznete zde i tipy na golfová hřiště a resorty, fitness, sportoviště, bazény a koupaliště.