Dobře se najíst v Pařížské ulici a okolí je hračka, stačí si jen dobře vybrat…
Poradíme vám, kde a co si dnes můžete dát dobrého!

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 11:30 do 15:00 hodin společně s a la carte nabídkou
Smažený halibut, hranolky, majonéza, mačkaný hrášek – 359 Kč
Těstoviny se šafránovou omáčkou, grilovaná chobotnice, olivy – 329 Kč

:
Pracovní oběd se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin.
JARNÍ SALÁT PORTOFINO – Ječmen, zelené fazolky, omáčka Coulis, cizrna Socca
MINESTRONE ALLA GENOVESE – Sezónní zelenina, aromatické pesto, rýžové pukance
ŠPAGETY RIVIERA – Rajčatový Concasse, olivy Taggiasca, bazalkové pesto, ančovičky, drobenka z chleba
TRESKA ALLA LIGURE – Treska v krustě, piniové oříšky, fenyklový salát s pomerančem, omáčka Ligure
TRIO ITALSKÝCH SÝRŮ – Jablečný kompot, žitný chléb
LIGURIAN GOBELETTI – Konfit z meruněk a bazalky, tuille z piniových oříšků, zmrzlina z olivového oleje

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Zeleninová polévka Minestrone – 175,50 Kč
Krémová polévka z rajčat a bazalky se zakysanou smetanou a krutony – 175,50 Kč
Kuřecí vývar s domácími cappelletti – 189 Kč
Vývar z mořského vlka s míchanými rybími kuličkami – 189 Kč
Gratinované Břitvy, chléb, sušená rajčata, kapary, česnek, petržel, olivový olej, černý pepř, citronová kůra – 290 Kč
Špagety se škeblemi Cappetonde, cherry rajčátky a Bottarga – 450 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Krémová brokolicová polévka s krutony – 55 Kč
Pizza Tonno e cipolle, rajčatové sugo, tuňák, cibule, cherry rajčata, bazalka – 185 Kč
Domácí tagliatelle, s masovým ragú a sýrem Grana Padano – 185 Kč
Grilovaný hovězí flank steak, s pepřovou omáčkou a polentou – 225 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 10:00 do 14:00 hodin.
Tomatová s kuskusem a bazalkou, 0,2l – 42 Kč
SALÁT S KOZÍM SÝREM mix trhaných salátů s cherry rajčaty, hruškami a červenou řepou s kozím sýrem baleným v mandlových lupíncích, olivový dresink, 150g – 179 Kč
KRŮTÍ STEAK NA GRILU se sázeným vejcem, pepřovou omáčkou, smažené krokety, šopský salát, 150g – 175 Kč
KUŘECÍ MEDAILONKY na grilu, cheddarová omáčka a jasmínová rýže, 300g – 175 Kč
BUTTER FISH podávaná na dýňovém pyré s brokolicí a lemon omáčkou, 150g – 195 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:30 do vyprodání.
Zeleninová polévka s vejcem a krutony – 88 Kč
Sýr stracciatella, zasušená rajčata, olivy, bazalka (předkrm) – 325 Kč
Pečená jehněčí kýta, bramborové šišky, špenát s medvědím česnekem – 368 Kč
Mezzalune plněné mozzarellou s hříbkovou omáčkou – 295 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:40 do 15:00 hodin.
Jehněčí šunka s medvědím česnekem – Jehněčí presovaná šunka s majonézou z medvědího česneku, smaženou achilovkou, nakládanými cibulkami, cornichons a černým česnekem – 280 Kč
Velouté z medvědího česneku – Krém z medvědího česneku se smaženým vejcem, se špenátem na špeku a bylinkovým olejem – 280 Kč
Králičí ragú se špenátovými noky – Králičí ragú s noky z pečených brambor s křupavým kadeřávkem, nakládanou hořčicí, liškami a Horským sýrem – 395 Kč
Kůzlečí kofta s velikonoční nádivkou – Krém z medvědího česneku se smaženým vejcem, se špenátem na špeku a bylinkovým olejem – 385 Kč
Velikonoční mazanec – Kynutý mazanec s kandovaným ovocem, lehkým mandlovým krémem, zmrzlinou z hnědého másla, brusinkovou omáčkou a křupavou sušenkou – 210 Kč
Zmrzlinový pohár – Skořicová zmrzlina s hruškovými povidly, želé z vinných hroznů, medovým přelivem a drobenkou z vlašských ořechů – 210 Kč

Portál o hotelech, pensionech a spa resortech.
Nevyjímaje restaurace, loby, bary, kavárny a vinárny.
Naleznete zde i tipy na golfová hřiště a resorty, fitness, sportoviště, bazény a koupaliště.