Dobře se najíst v Pařížské ulici a okolí je hračka, stačí si jen dobře vybrat…
Poradíme vám, kde a co si dnes můžete dát dobrého!

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin
1 chod – 300 Kč
2 chody – 380 Kč
3 chody – 450 Kč
Cena zahrnuje 1 nápoj dle vašeho výběru:
Pivo, sklenku Hort vína, nealkoholický nápoj nebo vodu
Rybí kroketa | Koprová majonéza, nakládaná zelenina, citrónová kůra
Cibulačka | Gruyére sýr, pečivo
Mrkvový salát | Mrkvové pyré, zeleninové čipsy
Nízký roštěnec | Omáčka z lišek, pečené brambory
Rybí koláč
Tagliolini | Citrónová emulze, bazalka, parmazán
Jahodová kremrole
Pražská koule |Slaný karamel, lískové ořechy

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 11:30 do 15:00 hodin společně s a la carte nabídkou
Houbová polévka a bramborové noky – 99 Kč
Salát s grilovanými kalamáry, pečené papriky, nakládaný fenykl, koprová emulze, křupavá pohanka – 339 Kč
Fish & Chips, treska v pivním těstíčku, mačkaný hrášek, koprová majonéza – 369 Kč

:
Pracovní oběd se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin.
Benátská kuchyně ukazuje, jak je Benátky místem setkávání Východu a Západu. Využívá hodně mořských plodů, protože Benátky jsou obklopeny lagunou. Mezi slavné pokrmy patří rizoto s inkoustem ze sépie, sladkokyselé sardinky a benátská játra. Často se jí také polenta, těstoviny s mořskými plody a malé občerstvení zvané cicchetti, podobné španělským tapas. Z dezertů jsou oblíbené Baicoli (druh sušenky) a tiramisu, které je sice populárnější v nedalekém Trevisu, ale i v Benátkách se těší velké oblibě. Celkově benátská kuchyně využívá čerstvé, místní suroviny a propojuje italské tradice s adriatickými chutěmi.
ZUPPA DI ZUCCA E CAVOLO – Dýňová Polévka, Kapusta, Hnědé Máslo
SEDANO RAPA IN SAOR – Marinovaný Celer, Polenta, Křupavá Kukuřice
SPAGHETTO ALLA TREVISANA – Špagety, Ragú z Klobásky Salsiccia, Vyzrálý Parmazán, Kaštanová Drobenka
MERLUZZO ALLA VENEZIANA – Treska, Kapusta, Nakládaná Hruška, Rybí Omáčka Caciucco
TRIO ITALSKÝCH SÝRŮ – Jablečný kompot, žitný chléb
TORTA SABBIOSA – Citrusová Omáčka, Mandlový Sorbet

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Zeleninová polévka Minestrone – 195 Kč
Krémová polévka z rajčat a bazalky se zakysanou smetanou a krutony – 195 Kč
Kuřecí vývar s domácími cappelletti – 210 Kč
Vývar z mořského vlka s míchanými rybími kuličkami – 210 Kč
Kuřecí prso s pečené brambory provoněné bylinkami a demiglace s pečenými bramborami a demiglace – 450 Kč
Grilované filety z mořského vlka s míchaný salát a holandskou omáčkou – 550 Kč
Pepe Nero – Rajčata, mozzarella, papriky, klobása, slanina, černý pepř – 385 Kč
Pannacotta ai frutti di bosco – 210 Kč
Cheesecake z pistácií a bílé čokolády – 220Kč
Tortino cioccolato – Horká čokoláda, vanilková zmrzlina, mandlová drť, černé třešně
– 255 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Polévka Acquacotta s petrželovým olejem – 55 Kč
Pizza Ungherese, rajčatové sugo, pancetta, mozzarella, bazalka – 185 Kč
Risotto s krůtím masem, špenátem, rajčaty San Marzano a cherry rajčaty – 195 Kč
Grilovaná vepřová panenka s vinnou omáčkou a fazolovým pyré – 225 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 10:00 do 14:00 hodin.
Cizrnová s opraženou slaninou a krutony, 0,25l – 42 Kč
GORDON BLEU z vepřové pečeně plněný šunkou od kosti a sýrem gouda, podávaný s vařenými pažitkovými bramborami, malý zeleninový salát, 150g – 179 Kč
HOVĚZÍ KOSTKY NA ČESNEKU z vyzrálého krku se špenátem a bramborovými knedlíky, 150g – 175 Kč
KUŘECÍ NUDLIČKY S ČERNÝMI HOUBAMI, zeleninou a pórem v curry omáčce, jasmínová rýže (bez lepku), 150g – 175 Kč
SUPREME, kuřecí prso pečené na kůži s restovanými hráškovými lusky a baby karotkou, dýňové pyré (bez lepku), 220g – 195 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:30 do vyprodání.
Polévka z medvědiho česneku – 95 Kč
Grilovaný losos se špenátem, brambory grenaille, kefír, kopr – 375 Kč
Lasagne s neapolským ragú – 315 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:40 do 15:00 hodin.
Salát s tyrolskou šunkou – Glazovaný listový salát francouzským dresinkem s naši tyrolskou šunkou, červenou čekankou, nakládanou aronií a dýni s křupavou pohankou – 280 Kč
Veloute z uzeného úhoře – Jemný krém z uzeného úhoře se zeleninou julienne s tartarem z marinovaného candáta, žemlovým knedlíkem a bylinkovým olejem – 280 Kč
Pečená vinná klobása – Pečená vinná klobása se smaženým kysaným zelím a jemnou bramborovou kaší s hnědým máslem se šťávou z uzených žeber a hořčice – 385 Kč
Konfitované jehněčí – Konfitovaná jehněčí kýta s hrachovou kaší se špekem a cibulí, uzenou zakysanou smetanou a silnou jehněčí šťávou – 395 Kč
Kokosová laskonka – Sušené šlehané bílky s kokosem a lehkým smetanovým krémem, borůvkovým gelem se sorbetem z černého rybízu – 210 Kč
Zmrzlinový pohár – Kefírová zmrzlina s kořeněnými švestkovými povidly, přelivem z hořké čokolády a drobenkou z palačinek – 210 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:30 do 14:30 nebo do vyprodání.
PÓRKOVÝ KRÉM S BRAMBORAMI – 59 Kč
SPAGHETTI BOLOGNESE se sýrem Gran Biraghi – 199 Kč
KUŘECÍ SOTÉ NA KARI s kukuřicí a hráškem, jasmínová rýže – 199 Kč
FRANCOUZSKÉ BRAMBORY zapečené s vejci a uzeným masem, kyselá okurka – 189 Kč
ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY V SÝROVÉM TĚSTÍČKU, bramborové pyré s máslem, rajčatový salát s majonézou – 239 Kč
Limonáda, 0,3l – 20 Kč
Birell pomelo-grep točený, 0,3l – 25 Kč

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin
2 chody – 590 Kč
3 chody – 690 Kč
Telecí tatarák | Japonská majonéza, zmrzlina z hrubozrnné hořčice, lesní med, chlebové chipsy
Kedlubnový salát | Zakysaná smetana, řeřicha, kapary, jablko Granny Smith
Grilovaný losos | Černé rýžové rizoto, baby špenát, krémová rybí omáčka, lososový kaviár
Těstoviny Cacio e Pepe | Měkké vejce, kozí sýr
Jahody | Raw cheesecake, rebarbora, jahody, mandlová zmrzlina
Výběr šéfa cukráře

Portál o hotelech, pensionech a spa resortech.
Nevyjímaje restaurace, loby, bary, kavárny a vinárny.
Naleznete zde i tipy na golfová hřiště a resorty, fitness, sportoviště, bazény a koupaliště.