Dobře se najíst v Pařížské ulici a okolí je hračka, stačí si jen dobře vybrat…
Poradíme vám, kde a co si dnes můžete dát dobrého!

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin
1 chod – 300 Kč
2 chody – 380 Kč
3 chody – 450 Kč
Cena zahrnuje 1 nápoj dle vašeho výběru:
Pivo, sklenku Hort vína, nealkoholický nápoj nebo vodu
Topinamburový krém | Liskový oříšek
Hummus z červené řepy | Chorizo, kadeřávek
Kachní terinka | Pošírovaná hruška, opečená brioška
Steak z podplečí | Bramborová kaše, divoká brokolice, houbová omáčka
Filet z Tresky | Cibulové pyré, kadeřávek, grilovaná kukuřice, panchetta
Dýňové Casarecce | Dýňové pyré, šalvej, parmesan
Schwarzwaldský dort | Hořká čokoláda Valrhona, višně
Makový cheescake | Švestková omáčka

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 11:30 do 15:00 hodin společně s a la carte nabídkou
Kuřecí vývar, maso, nudle a máslová zelenina – 99 Kč
Salát Niçoise s konfitovaným tuňákem – 339 Kč
Grilované kachní prso, bramborové šišky s mandlemi, švestková omáčka – 399 Kč

:
Pracovní oběd se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin.
Benátská kuchyně ukazuje, jak je Benátky místem setkávání Východu a Západu. Využívá hodně mořských plodů, protože Benátky jsou obklopeny lagunou. Mezi slavné pokrmy patří rizoto s inkoustem ze sépie, sladkokyselé sardinky a benátská játra. Často se jí také polenta, těstoviny s mořskými plody a malé občerstvení zvané cicchetti, podobné španělským tapas. Z dezertů jsou oblíbené Baicoli (druh sušenky) a tiramisu, které je sice populárnější v nedalekém Trevisu, ale i v Benátkách se těší velké oblibě. Celkově benátská kuchyně využívá čerstvé, místní suroviny a propojuje italské tradice s adriatickými chutěmi.
POLENTA & BACCALÁ – Šlehaná treska, smažená polenta, omáčka z petržele
ZUPPA DI CAROTE – Mrkvová polévka, kurkuma, pomerančová redukce
RADIATORI – Domácí těstoviny Radiatori, pesto z kapusty, sýr Ricotta
VARIAZIONE DI FUNGHI – Varianta pečených hub, krémová polenta, sýr Grana Padano
TRIO ITALSKÝCH SÝRŮ – Jablečný kompot, žitný chléb
MACAFAME CAKE – Jablka a pekanové ořechy, kořeněná čokoládová zmrzlina

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Zeleninová polévka Minestrone – 195 Kč
Krémová polévka z rajčat a bazalky se zakysanou smetanou a krutony – 195 Kč
Kuřecí vývar s domácími cappelletti – 210 Kč
Vývar z mořského vlka s míchanými rybími kuličkami – 210 Kč
Kuřecí prso s pečené brambory provoněné bylinkami a demiglace s pečenými bramborami a demiglace – 450 Kč
Grilované filety z mořského vlka s míchaný salát a holandskou omáčkou – 550 Kč
Pepe Nero – Rajčata, mozzarella, papriky, klobása, slanina, černý pepř – 385 Kč
Pannacotta ai frutti di bosco – 210 Kč
Cheesecake z pistácií a bílé čokolády – 220Kč
Tortino cioccolato – Horká čokoláda, vanilková zmrzlina, mandlová drť, černé třešně
– 255 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Kapustová polévka se zeleninou – 55 Kč
Pizza Salamino e peperoni, rajčatové sugo, pikantní salám, paprika, mozzarella, bazalka – 185 Kč
Risotto s pečenou řepou, kozím sýrem a rukolou – 195 Kč
Grilované kuřecí prso s pečenou zeleninou – 215 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 10:00 do 14:00 hodin.
Brokolicový krém s krutony, 0,25l – 42 Kč
KUŘECÍ PRSA NA GRILU s restovanou kukuřicí a sweet chilli omáčkou, smažené hranolky (bez lepku) – 179 Kč
SMAŽENÉ SÝROVÉ DUO (hermelín a gouda) s vařenými pažitkovými bramborami a tatarskou omáčkou – 175 Kč
PLÁTKY SUŠENÉ ŠUNKY PATRAMI na parmazánovém risottu z rýže arborio zjemněné bílým vínem a smetanou s restovanou cuketou a sušenými rajčaty (bez lepku) – 195 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:30 do vyprodání.
Toskánská polévka s krutony – 88 Kč
Grilovaný losos, bramborové pyré, nakládaná zelenina, gremoláta – 375 Kč
Lasagne s neapolským ragú – 315 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:40 do 15:00 hodin.
Salát z telecího jazyka – Plátky telecího uzeného jazyka s BBQ bujónem a nakládaným fenyklem, nektarinkami v chilli dresinku, křenovou emulzí a mladým wasabi – 280 Kč
Gratinovaná cibulačka – Gratinovaná francouzská cibulačka blaťáckým zlatem s portským vínem a máslovými krutony z naší bagety – 280 Kč
Fish and chips – Smažený candát v pivním těstíčku s mačkaným hráškem se šalotkou a kaparovou remuládou s křupavými hranolky a páleným citronem – 390 Kč
Kachní salsiccia – Glazovaná kachní salsiccia na ohni s kapustovým pyré a salátem z kapusty se špekem, křupavými kroupami a silnou kachní šťávou – 385 Kč
Borůvkový koblížek – Smažený koblížek plněný borůvkovou marmeládou s krémem ze zakysané smetany, přepuštěným máslem a zmrzlinou z citronové kůry – 210 Kč
Zmrzlinový pohár – Sorbet z černého rybízu s lehkým šlehaným krémem, pomerančovou marmeládou, přelivem z hořké čokolády a praženými mandlemi – 210 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:30 do 14:30 nebo do vyprodání.
CIBULAČKA SE SÝROVÝMI KRUTÓNY – 59 Kč
SMAŽENÝ SÝR, pažitkové brambory, domácí tatarská omáčka – 199 Kč
HOVĚZÍ GULÁŠ se šalotkou a jarní cibulkou, bagel – 199 Kč
STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE S HOŘČIČNOU OMÁČKOU, fazolky s česnekem, pečené batáty se sezamem – 229 Kč
Limonáda, 0,3l – 20 Kč
Birell pomelo-grep točený, 0,3l – 25 Kč

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin
2 chody – 590 Kč
3 chody – 690 Kč
Telecí tatarák | Japonská majonéza, zmrzlina z hrubozrnné hořčice, lesní med, chlebové chipsy
Kedlubnový salát | Zakysaná smetana, řeřicha, kapary, jablko Granny Smith
Grilovaný losos | Černé rýžové rizoto, baby špenát, krémová rybí omáčka, lososový kaviár
Těstoviny Cacio e Pepe | Měkké vejce, kozí sýr
Jahody | Raw cheesecake, rebarbora, jahody, mandlová zmrzlina
Výběr šéfa cukráře

Portál o hotelech, pensionech a spa resortech.
Nevyjímaje restaurace, loby, bary, kavárny a vinárny.
Naleznete zde i tipy na golfová hřiště a resorty, fitness, sportoviště, bazény a koupaliště.