Dobře se najíst v Pařížské ulici a okolí je hračka, stačí si jen dobře vybrat…
Poradíme vám, kde a co si dnes můžete dát dobrého!

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin
1 chod – 300 Kč
2 chody – 380 Kč
3 chody – 450 Kč
Cena zahrnuje 1 nápoj dle vašeho výběru:
Pivo, sklenku Hort vína, nealkoholický nápoj nebo vodu
Salát z čočky Beluga | Pečená zelenina z Josperu, kadeřávek
Caldo Verde | Chorizo, kadeřávek
Restovaná drůbeži jatýrka | Karamelizovaná cibulka, pepřová omáčka, opečená brioška
Steak z hovězího pupku | Svíčková omáčka, houskový knedlík, brusinky
Opečený candát | Omáčka z Nduji, pečená dýňe, kapusta
Makaróny s lesními houbami | Grana padano sýr
Medovník | Malinový gel, malinový karamel
Obrácený štrůdl | Popcornová epsuma, škořicová zmrzlina, pečená jablka, rozinkovo – mandlový kompot, křupavé máslové těsto

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 11:30 do 15:00 hodin společně s a la carte nabídkou
Cibulový krém s kozím sýrem – 99 Kč
Filet z pražmy královské, čočkové ragú, uzená omáčka – 395 Kč
Krokety z hovězího žebra, růžičková kapusta, slanina, omáčka z pečených paprik – 389 Kč

:
Pracovní oběd se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin.
Benátská kuchyně ukazuje, jak je Benátky místem setkávání Východu a Západu. Využívá hodně mořských plodů, protože Benátky jsou obklopeny lagunou. Mezi slavné pokrmy patří rizoto s inkoustem ze sépie, sladkokyselé sardinky a benátská játra. Často se jí také polenta, těstoviny s mořskými plody a malé občerstvení zvané cicchetti, podobné španělským tapas. Z dezertů jsou oblíbené Baicoli (druh sušenky) a tiramisu, které je sice populárnější v nedalekém Trevisu, ale i v Benátkách se těší velké oblibě. Celkově benátská kuchyně využívá čerstvé, místní suroviny a propojuje italské tradice s adriatickými chutěmi.
POLENTA & BACCALÁ – Šlehaná treska, smažená polenta, omáčka z petržele
ZUPPA DI CAROTE – Mrkvová polévka, kurkuma, pomerančová redukce
RADIATORI – Domácí těstoviny Radiatori, pesto z kapusty, sýr Ricotta
VARIAZIONE DI FUNGHI – Varianta pečených hub, krémová polenta, sýr Grana Padano
TRIO ITALSKÝCH SÝRŮ – Jablečný kompot, žitný chléb
MACAFAME CAKE – Jablka a pekanové ořechy, kořeněná čokoládová zmrzlina

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Zeleninová polévka Minestrone – 195 Kč
Krémová polévka z rajčat a bazalky se zakysanou smetanou a krutony – 195 Kč
Kuřecí vývar s domácími cappelletti – 210 Kč
Vývar z mořského vlka s míchanými rybími kuličkami – 210 Kč
Kuřecí prso s pečené brambory provoněné bylinkami a demiglace s pečenými bramborami a demiglace – 450 Kč
Grilované filety z mořského vlka s míchaný salát a holandskou omáčkou – 550 Kč
Pepe Nero – Rajčata, mozzarella, papriky, klobása, slanina, černý pepř – 385 Kč
Pannacotta ai frutti di bosco – 210 Kč
Cheesecake z pistácií a bílé čokolády – 220Kč
Tortino cioccolato – Horká čokoláda, vanilková zmrzlina, mandlová drť, černé třešně
– 255 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Houbová polévka s krutóny – 55 Kč
Pizza con pollo e funghi, rajčatové sugo, kuřecí maso, žampióny, mozzarella, bazalka – 185 Kč
Domácí gemelli all´arrabbiata – 185 Kč
Pečená treska na bylinkách s peperonátou – 235 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 10:00 do 14:00 hodin.
Zelná s klobásou, 0,25l – 42 Kč
ŠPIKOVANÁ KRŮTÍ PRSA zapečená na barevném pepři s marockým kuskusem a bazalkovou omáčkou, malý zelný salát – 179 Kč
HOVĚZÍ CHILLI s bambusem, černými houbami a zeleninou v pikantní omáčce, jasmínová rýže – 175 Kč
CORN FLAKES KUŘECÍ NUGETY na salátové variaci s opečeným bramborem a francouzským dresinkem (bez lepku) – 175 Kč
PEČENÁ PANENKA V PARMAZÁNOVÉ KRUSTĚ s grilovanou zeleninou, bramborové pyré (bez lepku) – 195 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:30 do vyprodání.
Hrášková polévka s krutony – 88 Kč
Grilovaný losos s bramborovým salátem s vejci – 375 Kč
Lasagne s neapolským ragú – 315 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:40 do 15:00 hodin.
Kachní paštika – Paštika v uzené slanině s kachními játry a portským vínem s nakládanými višněmi a listovým salátem s francouzským dresinkem – 280 Kč
Česneková polévka – Česneková polévka z uzených žeber s blaťáckým zlatem, škvařenou slaninou, krémovým žloutkem s bylinkami a krutony našeho chleba – 280 Kč
Králík se špenátem – Konfitované králičí stehno s krémovým špenátem a jemným bramborovým knedlíkem s cibulkou a krémovou omáčkou z francouzské hořčice – 395 Kč
Telecí na houbách – Dušené ragú z telecí kýty s lesními houbami, nakládanými liškami, majoránkou, jarní cibulkou a jasmínovou rýží s křupavou cibulí – 395 Kč
Kynutý knedlík – Kynutý knedlík plněný šípkovou marmeládou s lehkým krémem ze zakysané smetany, hnědým máslem a skořicovou drobenkou – 210 Kč
Zmrzlinový pohár – Malinový sorbet se šlehaným smetanovým krémem, přelivem z hořké čokolády a křupavou drobenkou – 210 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:30 do 14:30 nebo do vyprodání.
HRÁŠKOVÝ KRÉM SE SÝREM GRAN BIRAGHI – 59 Kč
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, mléčná bramborová kaše, zelný salát – 199 Kč
VEPŘOVÉ MASO S MRKVÍ, mačkané pečené brambory – 199 Kč
SALÁT S GRILOVANÝM SÝREM CAMEMBERT, ořechy a medem – 189 Kč
ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK z hovězí kýty s vajíčkem, špekáčkem a slaninou v silné omáčce, jasmínová rýže – 249 Kč
Limonáda, 0,3l – 20 Kč
Birell pomelo-grep točený, 0,3l – 25 Kč

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin
2 chody – 590 Kč
3 chody – 690 Kč
Telecí tatarák | Japonská majonéza, zmrzlina z hrubozrnné hořčice, lesní med, chlebové chipsy
Kedlubnový salát | Zakysaná smetana, řeřicha, kapary, jablko Granny Smith
Grilovaný losos | Černé rýžové rizoto, baby špenát, krémová rybí omáčka, lososový kaviár
Těstoviny Cacio e Pepe | Měkké vejce, kozí sýr
Jahody | Raw cheesecake, rebarbora, jahody, mandlová zmrzlina
Výběr šéfa cukráře

Portál o hotelech, pensionech a spa resortech.
Nevyjímaje restaurace, loby, bary, kavárny a vinárny.
Naleznete zde i tipy na golfová hřiště a resorty, fitness, sportoviště, bazény a koupaliště.