Dobře se najíst v Pařížské ulici a okolí je hračka, stačí si jen dobře vybrat…
Poradíme vám, kde a co si dnes můžete dát dobrého!

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin
1 chod – 300 Kč
2 chody – 380 Kč
3 chody – 450 Kč
Cena zahrnuje 1 nápoj dle vašeho výběru:
Pivo, sklenku Hort vína, nealkoholický nápoj nebo vodu
Houbový krém
Salát z kadeřávku | Vlašské ořechy, hruška, modrý sýr
Kachní terina | Brioška, švestkové chutney
Rajská omáčka | Rolovaný hovězí krk, houskový knedlík
Opečený candát | Bisque, baby fenykl, květák
Čočka beluga | Kořenová zelenina, pošírované vejce, nakládaná zelenina, chleba
Žemlovka | Kávová omáčka, ganache, ořechy
Pistáciový cheesecake | Malinový gel, malinová zmrzlina

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 11:30 do 15:00 hodin společně s a la carte nabídkou
Zvěřinové carpaccio, švestková majonéza s pomerančem, čekanka, Fourme d’Ambert, lískový ořech – 269 Kč
Noky z tuňáka, šafránové velouté, slávky, bramborové chipsy, řeřicha – 389 Kč
Chobotnicové ragú, crustacea, olivy, šalotka, kapary, fenykl, rozpečená chilli bageta – 369 Kč

:
Pracovní oběd se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin.
Kuchyně Lombardie je vydatná, máslová a vytříbená, s výrazným důrazem na rýži, polentu, kvalitní mléčné výrobky a pomalu vařené maso. Častěji používá máslo než olivový olej, upřednostňuje rizoto před těstovinami, vyznačuje se bohatými sýry i vyváženými, uklidňujícími chutěmi, které odrážejí jak alpské tradice, tak i sofistikovanost měst tohoto regionu.
CARPACCIO DI BRESAOLA – Jablko, Gorgonzola, řapík
POLÉVKA MINESTRONE – Guanciale, fondue z taleggia
RISOTTO MILANESE STYLE – Šafrán, parmazán
COTOLETTA MILANESE – Telecí maso, houbové ragú, polenta
TRIO ITALSKÝCH SÝRŮ – Jablečný kompot, žitný chléb
PANETTONE CLASSICO – Vanilková pěna

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Zeleninová polévka Minestrone – 195 Kč
Krémová polévka z rajčat a bazalky se zakysanou smetanou a krutony – 195 Kč
Kuřecí vývar s domácími cappelletti – 210 Kč
Vývar z mořského vlka s míchanými rybími kuličkami – 210 Kč
Kuřecí prso s pečené brambory provoněné bylinkami a demiglace s pečenými bramborami a demiglace – 450 Kč
Grilované filety z mořského vlka s míchaný salát a holandskou omáčkou – 550 Kč
Pepe Nero – Rajčata, mozzarella, papriky, klobása, slanina, černý pepř – 385 Kč
Pannacotta ai frutti di bosco – 210 Kč
Cheesecake z pistácií a bílé čokolády – 220Kč
Tortino cioccolato – Horká čokoláda, vanilková zmrzlina, mandlová drť, černé třešně
– 255 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Hrášková polévka s chilli a smetanou – 55 Kč
Pizza Prosciutto cotto, rajčatové sugo, mozzarella fior di latte, dušená šunka, bazalka – 185 Kč
Domácí rigatoni, all´ arrabbiata – 185 Kč
Grilovaný kachní prso s višňovou omáčkou a šťouchanými bramborami – 225 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 10:00 do 14:00 hodin.
Zelňačka s klobásou, 0,25l – 42 Kč
PROVENSÁLSKÉ KUŘECÍ PRSO pečené v těstíčku s brokolicovo-bramborovým pyré, malý zelný salát – 185 Kč
KRŮTÍ PERKELT s hlívou ústřičnou v paprikové omáčce zjemněné smetanou, špecle – 179 Kč
VEPŘOVÁ KOTLETA gratinovaná slaninou, špenátem a nivou, přírodní šťáva, jasmínová rýže (bez lepku) – 179 Kč
PEČENÁ KACHNA NA KMÍNĚ se zadělávaným červeným zelím, bramborové knedlíky – 210 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:30 do vyprodání.
Polévka z medvědiho česneku – 95 Kč
Grilovaný losos se špenátem, brambory grenaille, kefír, kopr – 375 Kč
Lasagne s neapolským ragú – 328 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:40 do 15:00 hodin.
Marinovaný candát – Tartar z candáta se salátem z nakládané zeleniny, konfitovaných brambor v dresinku z hořčice a křenové podmáslí – 280 Kč
Kulajda s vejcem a liškami – Kulajda s pošírovaným vejcem, krémovými bramborami a nakládanými liškami s koprovým olejem – 280 Kč
Kuře na paprice – Kuřecí stehno v silné omáčce z pečených paprik s křupavou cibulí, pažitkou a tarhoňou se zakysanou smetanou – 385 Kč
Sekaný řízek s vyzrálou goudou – Vepřový sekaný řízek se stařenou goudou s jemnou bramborovou kaší s hnědým máslem a naším angreštovým kompotem – 385 Kč
Tvaroháček – Tvarohový krém se zmrzlinou z nakládaného citronu, křupavou makovou sušenkou a žloutkovou omáčkou – 210 Kč
Zmrzlinový pohár – Mandarinkový sorbet s lehkým jogurtovým krémem, medovým přelivem a křupavou drobenkou – 210 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:30 do 14:30 nebo do vyprodání.
HRÁŠKOVÝ KRÉM SE SÝREM GRAN BIRAGHI – 59 Kč
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, mléčná bramborová kaše, zelný salát – 199 Kč
VEPŘOVÉ MASO S MRKVÍ, mačkané pečené brambory – 199 Kč
SALÁT S GRILOVANÝM SÝREM CAMEMBERT, ořechy a medem – 189 Kč
ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK Z HOVĚZÍ KÝTY s vajíčkem, špekáčkem a slaninou v silné omáčce, jasmínová rýže – 249 Kč
Limonáda, 0,3l – 20 Kč
Birell pomelo-grep točený, 0,3l – 25 Kč

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin
2 chody – 590 Kč
3 chody – 690 Kč
Velouté z kysaného zelí | Hovězí svíčkový wonton, kysané zelí, bylinkový olej, pažitka, uzená paprika
Celerový Waldorf | Jemně krájený celer, hrozny, pražené vlašské ořechy, křupavá jablka, jogurt a ořechový olej
Kachní prsa s hruškou | Kachní prsa podávaná s hruškou marinovanou v hřebíčku, palačinkou, kedlubnou a červeným zelím
Dýňové gnocchi | Jemné dýňové gnocchi, pyré z dýně, datlový sirup, datle Medjool, semínka granátového jablka, tvaroh, kokosový krém
Kaštany | Kaštanová pěna s karamelovým krémem, ořechový křeh a lískovo-oříšková zmrzlina
Sezónní překvapení od našeho cukráře — Vytvořené s uměním a precizností

Portál o hotelech, pensionech a spa resortech.
Nevyjímaje restaurace, loby, bary, kavárny a vinárny.
Naleznete zde i tipy na golfová hřiště a resorty, fitness, sportoviště, bazény a koupaliště.