Dobře se najíst v Pařížské ulici a okolí je hračka, stačí si jen dobře vybrat…
Poradíme vám, kde a co si dnes můžete dát dobrého!

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 11:30 do 15:00 hodin společně s a la carte nabídkou
Krém z pečeného květáku, chlebové krutony, marinovaný losos – 99 Kč
Grilovaný losos, chřestové velouté, grenaille,ragú z chřestu – 369 Kč
Salát s čerstvým chřestem, pošírované hrušky, šlehaný kozí sýr – 299 Kč

:
Pracovní oběd se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin.
Region Emilie-Romagna je domovem některých z nejikoničtějších pokladů italské gastronomie: Parmigiano Reggiano – král sýrů, Prosciutto di Parma – jemná, nasládlá sušená šunka, a tradiční balsamikový ocet z Modeny, který se léta vyzrává do husté, sirupové dokonalosti. Těstoviny zde hrají hlavní roli – ručně vyráběné, často plněné, jako tortellini, nebo tažené do dlouhých pramenů tagliatelle al rag? – originální boloňské omáčky. Nechybí ani slavná lasagne verdi, vrstvená špenátovým těstem, bešamelem a voňavým rag?.
PARMESAN TART – Chřest, gribiche, solený vaječný žloutek , stařené balzamiko
POLÉVKA Z FAVA FAZOLÍ – Squaquerone Sýr, máta
DOMÁCÍ ŠPAGETY – Pistáciové pesto, Mortadella Crumble, parmazán
FILET Z TRESKY OBECNÉ – Cuketa, marinovaná šalotká balsamikovým octem,omáčka z parmské šunky
ITALSKÉ SÝROVÉ TRIO – Jablečný kompot, žitný chléb
TORTA DI TAGLIATELLE – Mandlový frangipane, citronový konfit, zmrzlina fior di latte

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Zeleninová polévka Minestrone – 175,50 Kč
Krémová polévka z rajčat a bazalky se zakysanou smetanou a krutony – 175,50 Kč
Kuřecí vývar s domácími cappelletti – 189 Kč
Vývar z mořského vlka s míchanými rybími kuličkami – 189 Kč
Kuřecí prso s pečené brambory provoněné bylinkami a demiglace s pečenými bramborami a demiglace – 405 Kč
Grilované filety z mořského vlka s míchaný salát a holandskou omáčkou – 495 Kč
Pepe Nero – Rajčata, mozzarella, papriky, klobása, slanina, černý pepř – 346,50 Kč
Pannacotta ai frutti di bosco – 189 Kč
Cheesecake z pistácií a bílé čokolády – 198 Kč
Tortino cioccolato – Horká čokoláda, vanilková zmrzlina, mandlová drť, černé třešně – 229,50 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Krémová polévka z pečených brambor s krutóny – 55 Kč
Pizza Fagotto cotto e spinaci rajčatové sugo, dušená šunka, špenát, mozzarella, bazalka
– 185 Kč
Risotto se špenátovým pestem a salsicciou
– 185 Kč
Grilovaná vepřová panenka s houbovou omáčkou a štouchanými bramborami – 215 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 10:00 do 14:00 hodin.
Dýňová polévka s opraženými krutony, 0,25l – 42 Kč
SMAŽENÉ KRÁLIČÍ ŘÍZEČKY marinované v česnekovém mléce s domácím bramborovým salátem s majonézou a cibulí, 150g – 179 Kč
KUŘECÍ PRSO gratinované máslovou brokolicí a mozzarellou s holandskou omáčkou, jasmínová rýže, fresh salátek (bez lepku), 150g – 175 Kč
VEPŘOVÉ NUDLIČKY GYROS na salátové variaci s orientálním dresinkem a pita chlebem, 300g – 175 Kč
HOVĚZÍ LÍČKA dušená v kořenové zelenině s červeným vínem, bramborové pyré, silná omáčka demi glace (bez lepku), 150g
– 195 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:30 do vyprodání.
Chřestová polévka – 88 Kč
Zelený chřest, brambory, vejce, kopr (předkrm) – 298 Kč
Hovězí karabáček, fregola s hříbky, demi-glace – 328 Kč
Lasagne s kuřecím masem a špenátem – 295 Kč
Profiterol se žloutkovým krémem, vanilková zmrzlina, horká čokoláda – 185 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:40 do 15:00 hodin.
Uzené kachní prso s okurkou – Za studena uzené kachní prso s carpacciem z presovaných okurek se sladkokyselým dresinkem s chilli, emulzí z avokáda a smaženou achilovkou – 280 Kč
Krém z pečeného pórku – Krémová polévka z pečeného pórku s bramborovým ragú, nakládaným pórkem, škvařenou pancettou a pažitkovým olejem – 280 Kč
Libečkové halušky s romadúrem – Na másle pečené libečkové halušky s nakládaným stročkem a topinamburem s máslovou rajčatovou omáčkou a smaženým romadúrem se zauzenou libečkovou majonézou – 385 Kč
Konfitovaná hovězí plec – Konfitovaná hovězí plec v loji s krémovou kořenovou omáčkou s chřestem a jarní máslové brambory s pažitkou – 395 Kč
Limetové řezy – Pistáciový piškot s lehkým limetovým krémem, zálivkou z mátového čaje, křupavou drobenkou a smetanovou zmrzlinou – 210 Kč
Zmrzlinový pohár – Kefírová zmrzlina s kompotem z lesních borůvek, přelivem z hořké čokolády, kakaovým oplatkem a praskacím cukrem – 210 Kč

Portál o hotelech, pensionech a spa resortech.
Nevyjímaje restaurace, loby, bary, kavárny a vinárny.
Naleznete zde i tipy na golfová hřiště a resorty, fitness, sportoviště, bazény a koupaliště.