Dobře se najíst v Pařížské ulici a okolí je hračka, stačí si jen dobře vybrat…
Poradíme vám, kde a co si dnes můžete dát dobrého!

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin
1 chod – 300 Kč
2 chody – 380 Kč
3 chody – 450 Kč
Cena zahrnuje 1 nápoj dle vašeho výběru:
Pivo, sklenku Hort vína, nealkoholický nápoj nebo vodu
Houbový krém
Salát z kadeřávku | Vlašské ořechy, hruška, modrý sýr
Kachní terina | Brioška, švestkové chutney
Rajská omáčka | Rolovaný hovězí krk, houskový knedlík
Opečený candát | Bisque, baby fenykl, květák
Čočka beluga | Kořenová zelenina, pošírované vejce, nakládaná zelenina, chleba
Žemlovka | Kávová omáčka, ganache, ořechy
Pistáciový cheesecake | Malinový gel, malinová zmrzlina

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 11:30 do 15:00 hodin společně s a la carte nabídkou
Zvěřinový vývar s Sherry, fritátové nudle a máslová zelenina – 99 Kč
Dušená srnčí kýta na víně, pastinákové pyré, marinované sušené švestky – 389 Kč
Konfitovaný hovězí jazyk, pohankové ragú, estragonový demi-glace jablko a křen – 329 Kč

:
Pracovní oběd se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin.
Kuchyně Lombardie je vydatná, máslová a vytříbená, s výrazným důrazem na rýži, polentu, kvalitní mléčné výrobky a pomalu vařené maso. Častěji používá máslo než olivový olej, upřednostňuje rizoto před těstovinami, vyznačuje se bohatými sýry i vyváženými, uklidňujícími chutěmi, které odrážejí jak alpské tradice, tak i sofistikovanost měst tohoto regionu.
CARPACCIO DI BRESAOLA – Jablko, Gorgonzola, řapík
POLÉVKA MINESTRONE – Guanciale, fondue z taleggia
RISOTTO MILANESE STYLE – Šafrán, parmazán
COTOLETTA MILANESE – Telecí maso, houbové ragú, polenta
TRIO ITALSKÝCH SÝRŮ – Jablečný kompot, žitný chléb
PANETTONE CLASSICO – Vanilková pěna

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Zeleninová polévka Minestrone – 195 Kč
Krémová polévka z rajčat a bazalky se zakysanou smetanou a krutony – 195 Kč
Kuřecí vývar s domácími cappelletti – 210 Kč
Vývar z mořského vlka s míchanými rybími kuličkami – 210 Kč
Kuřecí prso s pečené brambory provoněné bylinkami a demiglace s pečenými bramborami a demiglace – 450 Kč
Grilované filety z mořského vlka s míchaný salát a holandskou omáčkou – 550 Kč
Pepe Nero – Rajčata, mozzarella, papriky, klobása, slanina, černý pepř – 385 Kč
Pannacotta ai frutti di bosco – 210 Kč
Cheesecake z pistácií a bílé čokolády – 220Kč
Tortino cioccolato – Horká čokoláda, vanilková zmrzlina, mandlová drť, černé třešně
– 255 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Fazolová polévka se zeleninou – 55 Kč
Pizza Romana, rajčatové sugo, ančovičky, mozzarella, oregano, bazalka – 185 Kč
Risotto s hráškem, chilli, pancettou a mascarpone – 185 Kč
Grilovaná vepřová panenka se švestkovou omáčkou a šťouchanými bramborami – 225 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 10:00 do 14:00 hodin.
Hrstková polévka se slaninou, 0,25l – 42 Kč
KUŘECÍ PRSA V PIVNÍM TĚSTÍČKU s bramborovým pyré, rukolový salát s cherry rajčaty a balsamicem – 185 Kč
ŠPIKOVANÝ HOVĚZÍ VÁLEČEK vyuzeným špekem v houbové omáčce zjemněné smetanou, jasmínová rýže – 179 Kč
ŠPAGETY BOLOGNESE s mletým hovězím ragú a kořenovou zeleninou v omáčce z drcených rajčat, sypané parmazánem – 179 Kč
MIX GRILL roštěná, panenka a kuřecí prsa na grilu s grilovanou zeleninou a batátovými hranolky, pepřová omáčka (bez lepku) – 210 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:30 do vyprodání.
Polévka z hlívy ústřičné – 88 Kč
Tatarák z lososa, avokádo, šalotka (předkrm) – 348 Kč
Hovězí karabáček na víně, bramborová kroketa, kapusta – 365 Kč
Tagliolini s černým lanýžem a lanýžovým máslem – 398 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:40 do 15:00 hodin.
Masová terina s pistáciemi – Masová terina s uzeným jazykem a nakládanou sladkokyselou zeleninou s křenovo-jablečnou vejmrdou – 280 Kč
Hovězí vývar z pečených žeber – Silný hovězí vývar z pečených žeber s játrovými knedlíčky, libečkovým kapáním a zeleninou brunoise – 280 Kč
Pstruh s koprovkou – Pečený pstruh na másle s koprovou omáčkou, nakládanou kedlubnou a máslovými bramborami – 395 Kč
Segedínský bůček – Konfitovaný vepřový bůček se salátem ze zelí, lehkým houskovým knedlíkem a omáčkou z kysaného zelí – 390 Kč
Jablečná tartaletka – Linecké těsto plněné jablečným kompotem se skořicí, nakládanými vlašskými ořechy, zmrzlinou z pečené smetany a žloutkovým krémem – 210 Kč
Zmrzlinový pohár – Banánová zmrzlina s lehkým šlehaným krémem, karamelem, přelivem z hořké čokolády a křupavou drobenkou – 210 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:30 do 14:30 nebo do vyprodání.
ZELNÁ POLÉVKA S KLOBÁSOU – 59 Kč
KUŘECÍ ŘÍZEČKY v petrželové strouhance, vařené brambory, kyselá zelenina – 199 Kč
HOVĚZÍ NA FILIPÍNSKÝ ZPŮSOB s rajčaty a karotkou, jasmínová rýže – 199 Kč
SPAGHETTI AGLIO OLIO se slaninou a sýrem Gran Biraghi – 189 Kč
FILET TRESKY S KAPAROVOU OMÁČKOU, opečený fenykl, sotýrované brambory s tymiánem a cibulkou – 249 Kč
Limonáda, 0,3l – 20 Kč
Birell pomelo-grep točený, 0,3l – 25 Kč

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin
2 chody – 590 Kč
3 chody – 690 Kč
Velouté z kysaného zelí | Hovězí svíčkový wonton, kysané zelí, bylinkový olej, pažitka, uzená paprika
Celerový Waldorf | Jemně krájený celer, hrozny, pražené vlašské ořechy, křupavá jablka, jogurt a ořechový olej
Kachní prsa s hruškou | Kachní prsa podávaná s hruškou marinovanou v hřebíčku, palačinkou, kedlubnou a červeným zelím
Dýňové gnocchi | Jemné dýňové gnocchi, pyré z dýně, datlový sirup, datle Medjool, semínka granátového jablka, tvaroh, kokosový krém
Kaštany | Kaštanová pěna s karamelovým krémem, ořechový křeh a lískovo-oříšková zmrzlina
Sezónní překvapení od našeho cukráře — Vytvořené s uměním a precizností

Portál o hotelech, pensionech a spa resortech.
Nevyjímaje restaurace, loby, bary, kavárny a vinárny.
Naleznete zde i tipy na golfová hřiště a resorty, fitness, sportoviště, bazény a koupaliště.