Dobře se najíst v Pařížské ulici a okolí je hračka, stačí si jen dobře vybrat…
Poradíme vám, kde a co si dnes můžete dát dobrého!

Polední menu se servíruje ve všední dny v čase od 11:30 do 15:00 hodin společně s a la carte nabídkou
Smažený halibut, hranolky, majonéza, mačkaný hrášek – 359 Kč
Těstoviny se šafránovou omáčkou, grilovaná chobotnice, olivy – 329 Kč

:
Pracovní oběd se servíruje ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin.
JARNÍ SALÁT PORTOFINO – Ječmen, zelené fazolky, omáčka Coulis, cizrna Socca
MINESTRONE ALLA GENOVESE – Sezónní zelenina, aromatické pesto, rýžové pukance
ŠPAGETY RIVIERA – Rajčatový Concasse, olivy Taggiasca, bazalkové pesto, ančovičky, drobenka z chleba
TRESKA ALLA LIGURE – Treska v krustě, piniové oříšky, fenyklový salát s pomerančem, omáčka Ligure
TRIO ITALSKÝCH SÝRŮ – Jablečný kompot, žitný chléb
LIGURIAN GOBELETTI – Konfit z meruněk a bazalky, tuille z piniových oříšků, zmrzlina z olivového oleje

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Zeleninová polévka Minestrone – 175,50 Kč
Krémová polévka z rajčat a bazalky se zakysanou smetanou a krutony – 175,50 Kč
Kuřecí vývar s domácími cappelletti – 189 Kč
Vývar z mořského vlka s míchanými rybími kuličkami – 189 Kč
Gratinované Břitvy, chléb, sušená rajčata, kapary, česnek, petržel, olivový olej, černý pepř, citronová kůra – 290 Kč
Špagety se škeblemi Cappetonde, cherry rajčátky a Bottarga – 450 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Slepičí vývar s tyrolskými knedlíčky – 55 Kč
Pizza Fagotto cotto e spinaci, rajčatové sugo, dušená šunka, špenát, mozzarella, bazalka – 185 Kč
Domácí spaghetti, aglio olio peperoncino – 175 Kč
Grilovaná vepřová panenka s vinnou omáčkou a cizrnovým pyré – 215 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 10:00 do 14:00 hodin.
Špenátový krém s krutony, 0,2l – 42 Kč
KRŮTÍ PRSA PLNĚNÁ HERMELÍNEM a brokolicí s omáčkou z medvědího česneku zjemněnou smetnou, jasmínová rýže, malý rukolový salát s cherry rajčaty, 150g – 179 Kč
KUŘECÍ KŘÍDLO „BUFFALO“ pečená v pikantní marinádě s hranolky a malým listovým salátem, 300g – 175 Kč
STRAPAČKY u nás dělané, s kysaným sudovým zelím a uzeným masem, opražená cibulka, 300g – 175 Kč
WELLINGTON vepřová panenka s olivami, kapary a žampiony pečená v listovém těstě, bramborové pyré, 150g – 195 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:30 do vyprodání.
Polévka z medvědiho česneku – 95 Kč
Pečené kuře s velikonoční nádivkou a zauzenou bamborovou kaší – 325 Kč
Velikonoční mazanec, mandlová zmrzlina, Smetánek, meruňky, crumble – 185 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:40 do 15:00 hodin.
Jehněčí šunka s medvědím česnekem – Jehněčí presovaná šunka s majonézou z medvědího česneku, smaženou achilovkou, nakládanými cibulkami, cornichons a černým česnekem – 280 Kč
Velouté z medvědího česneku – Krém z medvědího česneku se smaženým vejcem, se špenátem na špeku a bylinkovým olejem – 280 Kč
Králičí ragú se špenátovými noky – Králičí ragú s noky z pečených brambor s křupavým kadeřávkem, nakládanou hořčicí, liškami a Horským sýrem – 395 Kč
Kůzlečí kofta s velikonoční nádivkou – Krém z medvědího česneku se smaženým vejcem, se špenátem na špeku a bylinkovým olejem – 385 Kč
Velikonoční mazanec – Kynutý mazanec s kandovaným ovocem, lehkým mandlovým krémem, zmrzlinou z hnědého másla, brusinkovou omáčkou a křupavou sušenkou – 210 Kč
Zmrzlinový pohár – Skořicová zmrzlina s hruškovými povidly, želé z vinných hroznů, medovým přelivem a drobenkou z vlašských ořechů – 210 Kč

Portál o hotelech, pensionech a spa resortech.
Nevyjímaje restaurace, loby, bary, kavárny a vinárny.
Naleznete zde i tipy na golfová hřiště a resorty, fitness, sportoviště, bazény a koupaliště.