Restaurace La Veranda uvádí nové sezónní menu inspirované vůní lesa a výraznými chutěmi masa

Restaurace La Veranda představuje nové sezónní menu, ve kterém se snoubí čerstvé suroviny, kreativní kombinace a kuchařská preciznost. Šéfkuchař sází na harmonii chutí a inspiraci přírodou – od lesních hub přes sladkou zeleninu až po šťavnaté maso v různých úpravách.

Restaurace La Veranda uvádí nové sezónní menu inspirované vůní lesa a výraznými chutěmi masa

Hvězdy menu

  • Houbová tartaletka s cibulovým krémem a lesními houbami
    Jemné máslové těsto ukrývá bohatou náplň z pomalu tažené cibule a čerstvých lesních hub. Předkrm, který pohladí i probudí chuťové pohárky.
  • Hovězí striploin s grilovanou mrkví, hráškem a hořčičnou omáčkou
    Dokonale propečený prémiový steak doplněný sladkostí grilované mrkve, svěžím hráškem a pikantní omáčkou, která propojuje francouzskou eleganci s moderní úpravou.
  • Kuřecí roláda s liškami, kachními srdci, cibulovou marmeládou a kukuřičnou tartaletkou
    Originální kombinace jemného kuřecího masa, lesních hub a kachních srdcí. Sladkokyselá cibulová marmeláda a křehká kukuřičná tartaletka dotvářejí nezapomenutelný gastronomický zážitek.
  • Vepřový hřbet s uzeným jazykem, konfitovanou kedlubnou a omáčkou z Pernodu s fenyklem a kyselým jablkem
    Plná chuť vepřového masa, jemnost uzeného jazyka a svěžest fenyklu s jablkem v netradiční kombinaci, která překvapí i zkušené gurmány.
Restaurace La Veranda uvádí nové sezónní menu inspirované vůní lesa a výraznými chutěmi masa

Naše sezónní menu je postavené na čerstvých surovinách a chutích, které právě teď chutnají nejlépe. Chceme, aby hosté v každém soustu cítili příběh – od vůně lesa po šťavnatost plodů zahrady,“ říká majitel La Verandy Yurij Kolesnik.

www.laveranda.cz

Zdroj foto: La Veranda

Související příspěvky