Restaurace La Veranda představuje nové sezónní menu, ve kterém se snoubí čerstvé suroviny, kreativní kombinace a kuchařská preciznost. Šéfkuchař sází na harmonii chutí a inspiraci přírodou – od lesních hub přes sladkou zeleninu až po šťavnaté maso v různých úpravách.

Hvězdy menu
- Houbová tartaletka s cibulovým krémem a lesními houbami
Jemné máslové těsto ukrývá bohatou náplň z pomalu tažené cibule a čerstvých lesních hub. Předkrm, který pohladí i probudí chuťové pohárky. - Hovězí striploin s grilovanou mrkví, hráškem a hořčičnou omáčkou
Dokonale propečený prémiový steak doplněný sladkostí grilované mrkve, svěžím hráškem a pikantní omáčkou, která propojuje francouzskou eleganci s moderní úpravou. - Kuřecí roláda s liškami, kachními srdci, cibulovou marmeládou a kukuřičnou tartaletkou
Originální kombinace jemného kuřecího masa, lesních hub a kachních srdcí. Sladkokyselá cibulová marmeláda a křehká kukuřičná tartaletka dotvářejí nezapomenutelný gastronomický zážitek. - Vepřový hřbet s uzeným jazykem, konfitovanou kedlubnou a omáčkou z Pernodu s fenyklem a kyselým jablkem
Plná chuť vepřového masa, jemnost uzeného jazyka a svěžest fenyklu s jablkem v netradiční kombinaci, která překvapí i zkušené gurmány.

„Naše sezónní menu je postavené na čerstvých surovinách a chutích, které právě teď chutnají nejlépe. Chceme, aby hosté v každém soustu cítili příběh – od vůně lesa po šťavnatost plodů zahrady,“ říká majitel La Verandy Yurij Kolesnik.





Zdroj foto: La Veranda